Tippek, trükkök, stratégiák és titkok a mobiltelefonokról

Mit csinálsz a mobiltelefonoddal? Valószínű, mintha egy kis számítógép lenne a zsebében. Csak telefonáláshoz használja, vagy személyes asszisztensévé teszi? Ha mindent meg akar tudni a mobiltelefonok széles világáról, olvassa el tovább.

Próbálja korlátozni a nap folyamán az interneten megtekintett videók mennyiségét. A videó megsemmisíti az Ön GB-kapacitását, mivel általában streaming, és sok adat szükséges a futtatásához. Ha gyakran néz YouTube-videókat a nap folyamán, érdemes korlátlan adatforgalmat választania.

Ne felejtse el figyelembe venni az adatperceket, amikor regisztrál a mobiltelefonon a tervére. Néhány terv nagyon korlátozott percekkel rendelkezik, és ez rossz üzletgé válhat, ha a telefonját gyakran használja az internethez vagy gyakran játszik játékot. Ha telefonja képes ezekre a dolgokra, akkor a lehető legtöbbet hozza ki a megfelelő felhasználást támogató terv megvásárlásával.

A mobiltelefon vásárlásakor vegye figyelembe a csomagokat. Sok vállalat kínálja őket, és tartalmazhatnak például tokot vagy autós töltőt. Gyakran olcsóbb mindezeket a cikkeket kötegben megvásárolni, mint külön megvásárolni, és jó eséllyel szeretne néhány kiegészítőt.

Ha mobiltelefonján használja az internetet, akkor gondold át a szoftver telepítését a vírusok elleni védelem érdekében. Sokan nem tudják ezt, de a hackerek ugyanúgy elérhetik a telefonodat, mint ők a számítógéphez. Rengeteg ingyenes letölthető szoftvert talál online, amely segít a probléma leküzdésében.

Töltse fel a telefont egy erősítővel vagy egy csomaggal, amely a mobiltelefonhoz kapcsolódik. Ennek az eszköznek már teljes töltöttsége lesz, így útközben is töltheti telefonját, és tartalék energiával rendelkezik, amikor a legnagyobb szükség van rá. Ehhez csak előre kell töltenie ezt a csomagot, hogy működjön.

Ha Ön egy adott mobiltelefon-márka hűséges pártfogója, ne féljen más lehetőségek kipróbálásától. Időbe telhet egy új képernyőelrendezés vagy felület megtanulása, de tartsa nyitva az elméjét. Más márkák figyelembevétele megnyithatja a szemét az új funkciók és felhasználások előtt.

Ne streameljen filmeket vagy zenéket a telefonján. Felemeli az adókedvezményedet. Ha kell, csatlakozzon WiFi-hez, és ne az adatkapcsolatot használja. Ez továbbra is lehetővé teszi, hogy megnézze vagy meghallgassa a kívánt dolgokat, de ezt ingyen megteheti ahelyett, hogy esetleg nagy költségekkel járna.

Görgesse végig a mobiltelefon könyvtárát, és nézze meg, mely számokat tárcsázza leggyakrabban vagy melyek a legfontosabbak. Írja meg vagy írja be ezt a rövid listát, és tartsa a pénztárcájában vagy erszényében. A mobiltelefon elvesztése elég rossz lehet, de még ennél is rosszabb az összes telefonszám elvesztése. Ez különösen igaz, ha csak egy barátjának házában hagyta, és egy telefonhívás során megtalálta.

Ellenőrizze néhány hónapig a mobiltelefon-tervét, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelő-e az Ön számára. Ha valószínűnek tűnik, hogy szinte mindig túllépi az adatkorlátot, vagy perceket beszél, akkor valószínűleg frissítenie kell. Ha állandóan jól állsz a határaid alatt, akkor jobban járhatsz, ha egy kisebb terv mellett pénzt spórolsz meg.

Az itt írt tippek segítséget nyújtottak a mobiltelefonok oktatásában. Akár vásárolni szeretne, akár már van kedve, ma már sokat tanult. Vedd át ezt az új információt, és minden nap használd sikerré.